Mitt öde i Zlatans händer (eller fötter…)

29 oktober, 2008

Trots plattmatchen senast mot Genoa – eller kanske just därför – sätter jag min sista slant på Inter ikväll. Det är toppmöte mot Fiorentina och till fina 2,40 tycker jag det är motiverat med ett spel. Förhoppningsvis är Interspelarna taggade till tänderna och vill visa Mourinho, som var allt annat än glad efter senaste matchen, att de vill vara med i startelvan. Enligt uppgift är Adriano petad till kvällens match.

Alltså:
Fiorentina-Inter, 2, odds 2,40 insats: 10 kr

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Eklund oktober 29, 2008 kl. 13:53

Kör samma sak som dig. En hundring. Jag är ny i gamet men fick en lysande start igår. Min trippel med Newcastle (som jag tänkte singla först, men jag hade inget spelkort), Schalke och Millwall satt fint sedan Millwall gjort 1-0 i 86e. Satsad tjuga gör att kassan nu ligger på 173,20 kr.

Hur många spel har du kört med den där hundringen? Vinster/förluster?

Svara

Eklund oktober 29, 2008 kl. 13:54

Skulle inte våga satsa på Inter tror jag men lycka till!

Svara

Toffe oktober 29, 2008 kl. 14:33

Grattis. En vinst i början öppnar möjligheter för lite chansspel. När kassan börjar tryta får man helt enkelt leta säkra spel. Återkom gärna och rapportera hur det går för dig.

Om Inter förlorar i kväll är min hundring slut och jag kommer att börja på en ny. Någon mer som är sugen på att köra parallellt? Se det som en utmaning!

Blir vi några stycken som tävlar mot varandra så kan det bli riktigt kul.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.