Mitt öde i Zlatans händer (eller fötter…)

29 oktober, 2008

Trots plattmatchen senast mot Genoa – eller kanske just därför – sätter jag min sista slant på Inter ikväll. Det är toppmöte mot Fiorentina och till fina 2,40 tycker jag det är motiverat med ett spel. Förhoppningsvis är Interspelarna taggade till tänderna och vill visa Mourinho, som var allt annat än glad efter senaste matchen, att de vill vara med i startelvan. Enligt uppgift är Adriano petad till kvällens match.

Alltså:
Fiorentina-Inter, 2, odds 2,40 insats: 10 kr

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Eklund oktober 29, 2008 kl. 13:53

Kör samma sak som dig. En hundring. Jag är ny i gamet men fick en lysande start igår. Min trippel med Newcastle (som jag tänkte singla först, men jag hade inget spelkort), Schalke och Millwall satt fint sedan Millwall gjort 1-0 i 86e. Satsad tjuga gör att kassan nu ligger på 173,20 kr.

Hur många spel har du kört med den där hundringen? Vinster/förluster?

Eklund oktober 29, 2008 kl. 13:54

Skulle inte våga satsa på Inter tror jag men lycka till!

Toffe oktober 29, 2008 kl. 14:33

Grattis. En vinst i början öppnar möjligheter för lite chansspel. När kassan börjar tryta får man helt enkelt leta säkra spel. Återkom gärna och rapportera hur det går för dig.

Om Inter förlorar i kväll är min hundring slut och jag kommer att börja på en ny. Någon mer som är sugen på att köra parallellt? Se det som en utmaning!

Blir vi några stycken som tävlar mot varandra så kan det bli riktigt kul.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →