Det går åt skogen

4 november, 2008

Werder Bremen ligger under med 2-0 och Chelsea ligger nu under med hela 3-0 mot Roma. Det är alltså helt kört – även denna gång. Jag försämrar min föga smickrande statistik ytterligare och vinstprocenten är nu nere på 16.

Värt att notera från kvällens omgång är att Inter endast fick kryss mot Anorthosis Famagusta. Även Barcelona misslyckades med att ta tre poäng mot Basel. Kris-Romas seger (som till slut blev 3-1) måste också räknas till en av de stora överraskningarna.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Slängde för övrigt precis in tio spänn på Juventus i morgondagens match mot Real Madrid. En vinst på det spelet skulle vara precis vad mitt saldo behövde. Hoppas Del Piero kan reprisera sin grymma frispark från 30 meter från senaste matchen.

Hyr film på nätet – första gratis!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Eklund november 5, 2008 kl. 17:36

Gick inget bra för mig igår heller. Spelade bort en tia. Hade bl.a. Bremen som jag verkligen trodde på! Tippade inte en match rätt; bara skrällar! Förstod att Chelski skulle tappa. Romas dystra trend skulle brytas någon gång och Chelseas positiva måste möta samma öde. Dessutom gick ju matchen på Stadio Olimpico.

Kassa efter endast tre (ingen singel) spel: 153 kr.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.