Real får rädda kvällen

25 januari, 2009

Dagens båda spel har spruckit och i ett desperat försök att rädda spelkvällen – och för att krydda TV-kvällen – har jag lagt ytterligare ett spel. Det handlar om ett handikappspel på Real Madrid, som möter Deportivo i kväll. Sändningen börjar 20.55 på TV4 sport. Bänka er då.

Messi går nu ut och besvarar den tilltänkte presidenten i Real Madrids påstående att han ska värva Messi till Real. Ingen är väl förvånad.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Sverige vann VM-guld i bandy. Vore det inte bättre att Sverige och Ryssland möttes en gång om året och avgjorde vilka som var bäst i världen. Det känns onödigt att blanda in resten av världen tycker jag. Bredden är ju…obefintlig.

Alltså:
Real Madrid (-1)-Deportivo la Coruna, 1, odds: 2,05, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Eklund januari 25, 2009 kl. 19:35

Hoppas spelet sitter! Vore gött med storseger!

Vilken söndag! VM-guldet beskådades på plats; vilken match! VIK vann! VSK (Fotboll) vann Cramo Cup! Spelade dock inte på något alls idag.

Rekade du detta spel ordentligt? Hoppas det sitter hsh!

Svara

Toffe januari 25, 2009 kl. 22:03

Real leder med 1-0 i halvtid. Det ser lovande ut…

Svara

Toffe januari 25, 2009 kl. 22:54

Vad ska man säga? Arjen j-a Robben hade två frilägen på övertid och bränner båda. Jag funderar på att skicka en faktura på 20 spänn till honom. Han borde ha råd med det. Fan.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.