Redhawks, Troja och Leksand – en allsvensk trippel

7 januari, 2009

I ett försök att ånyo få huvudet över ytan och vända mitt negativa saldo till plus har jag komponerat ihop en hockeytrippel. För att sätta en trippel behövs alltid ett visst mått av tur, så vi får ändå betrakta detta spel som lite av en chansning – även om varje enskild match är ett favoritspel. Malmö har varit en ren katastrof den senaste tiden och radat upp förluster. Dock är laget bättre än vad det pinsamma tabelläget visar och någon gång vänder ju trenden. Till 1,95 är jag beredd att tro att vändningen kommer ikväll. Vi får hoppas att lånen levererar

Jag kompletterar med Leksand och Troja. I senaste omgången slog Leksand ett blekt Troja med stora siffror. Hoppas Troja är rejält revanschsugna…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vad tror ni? Sitter den?

Alltså:
Oskarshamn-Leksand, 2

Troja/Ljungby-Mariestad, 1

Borås-Malmö Redhawks, 2

Odds: 4,10, insats: 10 kr

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Mats januari 7, 2009 kl. 14:31

Redhawks är en gåta. De borde verkligen inte vara så här dåliga. Men risken är nog att de åker på stryk även i kväll. Självförtroendet lär vara kört i botten.

Anonymous januari 7, 2009 kl. 14:53

Leksand känns klockrent. Annars tveksamt om trippeln håller.

Eklund januari 7, 2009 kl. 16:29

Hade inte tänkt spela idag men blir nog en trippel. Var ett tag sen. Sundsvall (1,40) och Troja (1,35) från HA samt Haparanda (1,50) i norra bandyallsvenskan ger fina 2,84.

Har en känsla att något av de så kallade storlagen (MIF och LIF) kan fällas krokben på…

Toffe januari 7, 2009 kl. 20:10

Malmö och Troja leder…men Leksand ligger under med 1-0.

Det ska bli spännande att se hur det här utvecklar sig.

Eklund januari 7, 2009 kl. 21:40

Sundsvalls fatala genomklappning förstörde min dag. Trodde inte mina öron när jag fick höra resultatet. Grattis förresten, Toffe.

Det går inte bra nu…

Eklund januari 7, 2009 kl. 22:06

Egentligen borde man kanske ta det lite coolt till helgen men funderar på MoDo + Devils…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →