Sandviken och Nice blir dagens radarpar…

13 januari, 2009

Jag spelar en dubbel i dag, efter att helt ha avstått spel i går. Saldot är nu nere på ett litet minus, men jag har goda förhoppningar om att vända till plus redan i kväll. Jag tror på Sandviken som möter Vänersborg på bortaplan i bandyns elitserie. Dessutom ryggar jag Sandebäck och spelar på Nice i franska ligacupen.

Liket lever!
Djurgården tog tre poäng mot serieledande Linköping igår. Oj!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Vänersborg-Sandviken, 2
Nice-Le Havre, 1
Odds: 2,64, insats: 20 kr.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Eklund

  Som du vet Toffe så kör jag också med 100 kr, att förvalta. Funderar dock på att starta från början, på ett lite annat sätt (pengarna är dock INTE slut, nejnej!). Tänker mig mest (helst bara) singelspel, då det blivit lite mycket kombos under denna period. Det blir väl den största förändringen. Kassastorleken funderar jag på; kanske 200 kr… Insatserna lär ligga på 10, 20 alt. 30 kr, beroende på om jag spelar lågt eller högt. Tänker mig sedan att jag delar in spelen efter oddsen, och för statistik över dem för att se vilka typer av spel jag är bra på och vad jag behöver förbättra. Som du ser försöker jag att strukturera upp det hela lite bättre. Det skall göras ordentligt och dessutom är jag ju nybörjare! Har du fler förslag på regler eller liknande är du välkommen att lägga en propå!

 • Toffe

  Starta en blogg! Gratis på t.ex. blogger.com – och superenkelt. Det ger lite extra krydda till spelandet och andra kan följa hur det går för dig.

  Annars tror jag mycket på att ha en strategi, en spelidé, som man håller sig till. Problemet är bara att när det börjar sina i kassan så vill man gärna chansa lite för att komma ikapp – och då förlorar man bara pengarna ännu snabbare.

  Det ska bli kul att följa hur det går för dig!

 • Eklund

  När det sinar börjar jag säkra och går på spelsäkra objekt som jag inte har någon egentlig känsla för. Det är ett problem, men så är jag ju också ytterst orutinerad. Självklart skall jag ha en strategi (är öppen för tips där!). Den är väl egentligen att inte slarvspela utan att vara trygg och känna att man är redo att köra. Spela relativt sparsmakat kanske man skulle kunna säga; men framförallt följa min intuition, gällande de matcher jag finner intressanta, som faktiskt brukar vara bra!

  Blogg? Mja… Inte nu i varje fall! Har tillräckligt svårt att orka fokusera på allt som det är. Dessutom vill jag lära mig mer, och bli duktigare först!

  Får se när jag startar. Förmodligen i helgen, men skulle ju kunna bli redan imorgon även om det ter sig en aning tveksamt. Utbudet är så där…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.