Sandviken och Nice blir dagens radarpar…

Jag spelar en dubbel i dag, efter att helt ha avstått spel i går. Saldot är nu nere på ett litet minus, men jag har goda förhoppningar om att vända till plus redan i kväll. Jag tror på Sandviken som möter Vänersborg på bortaplan i bandyns elitserie. Dessutom ryggar jag Sandebäck och spelar på Nice i franska ligacupen.

Liket lever!
Djurgården tog tre poäng mot serieledande Linköping igår. Oj!

Alltså:
Vänersborg-Sandviken, 2
Nice-Le Havre, 1
Odds: 2,64, insats: 20 kr.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

3 svar till ”Sandviken och Nice blir dagens radarpar…”

  1. Profilbild för Eklund
    Eklund

    Som du vet Toffe så kör jag också med 100 kr, att förvalta. Funderar dock på att starta från början, på ett lite annat sätt (pengarna är dock INTE slut, nejnej!). Tänker mig mest (helst bara) singelspel, då det blivit lite mycket kombos under denna period. Det blir väl den största förändringen. Kassastorleken funderar jag på; kanske 200 kr… Insatserna lär ligga på 10, 20 alt. 30 kr, beroende på om jag spelar lågt eller högt. Tänker mig sedan att jag delar in spelen efter oddsen, och för statistik över dem för att se vilka typer av spel jag är bra på och vad jag behöver förbättra. Som du ser försöker jag att strukturera upp det hela lite bättre. Det skall göras ordentligt och dessutom är jag ju nybörjare! Har du fler förslag på regler eller liknande är du välkommen att lägga en propå!

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Starta en blogg! Gratis på t.ex. blogger.com – och superenkelt. Det ger lite extra krydda till spelandet och andra kan följa hur det går för dig.

    Annars tror jag mycket på att ha en strategi, en spelidé, som man håller sig till. Problemet är bara att när det börjar sina i kassan så vill man gärna chansa lite för att komma ikapp – och då förlorar man bara pengarna ännu snabbare.

    Det ska bli kul att följa hur det går för dig!

  3. Profilbild för Eklund
    Eklund

    När det sinar börjar jag säkra och går på spelsäkra objekt som jag inte har någon egentlig känsla för. Det är ett problem, men så är jag ju också ytterst orutinerad. Självklart skall jag ha en strategi (är öppen för tips där!). Den är väl egentligen att inte slarvspela utan att vara trygg och känna att man är redo att köra. Spela relativt sparsmakat kanske man skulle kunna säga; men framförallt följa min intuition, gällande de matcher jag finner intressanta, som faktiskt brukar vara bra!

    Blogg? Mja… Inte nu i varje fall! Har tillräckligt svårt att orka fokusera på allt som det är. Dessutom vill jag lära mig mer, och bli duktigare först!

    Får se när jag startar. Förmodligen i helgen, men skulle ju kunna bli redan imorgon även om det ter sig en aning tveksamt. Utbudet är så där…