Skellefteå, Man Utd och Aston Villa

27 januari, 2009

Här kommer två spel inför kvällen. Jag (och många andra) tycker att Skellefteå borde slå Färjestad i hockeyns elitserie. SAIK är starka hemma och FBK har visat svaga resultat på bortaplan. Man ska komma ihåg att Färjestad är faktiskt är ett kvalitetslag som man aldrig ska räkna bort, men oddset gör trots allt att ettan är spelvärd.

Jag tänker dessutom ge mitt förtroende till Man United och Aston Villa i kvällens PL. Villa ger en bra bit över två gånger pengarna och jag spelar en dubbel till ganska låg insats.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

…och nu verkar det som Henke är tillbaka i landslaget – trots allt (enligt sportbladet.se)

Alltså:
Skellefteå-Färjestad, 1, odds: 2,30, insats: 20 kr.

och
West Bromwich-Manchester Utd, 2
Portsmouth-Aston Villa, 2
Odds: 3,07, insats: 10 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Hockeybet januari 27, 2009 kl. 13:04

Kolla http://hockey-bet.blogspot.com så få du veta mer om det sista om FBKs lag i afton!

Svara

Eklund januari 27, 2009 kl. 22:18

Plus minus noll för dig (?) vad det verkar (nåja; plus 70 öre…) Själv gick jag back tio och funderar vidare över en strategi att spela utifrån. Tänker mig att jag skall ”låtsasspela” ett tag. Jag vill då lira på alla matcher jag finner intressanta och har en god feeling inför. Överlag brukar mina tankar stämma rätt bra men med tanke på mitt sparsmakade sinne väljer jag ut något (alltför ofta felaktigt) objekt. Skall därför prova detta och se vad mina stats blir. Faller det väl ut kan en ny strategi måhända vara funnen!?

Svara

Eklund januari 27, 2009 kl. 22:22

Idag till exempel stämmer mina ”tankespel” än så länge fem gånger av sex. Om matchgissningarna slår in skulle det innebära +47. Men det var i tanken alltså. I verkligheten blev det ett spel; det felaktiga.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.