Zlatan regerar! Det här kan bli en trevlig kväll…

Första spelet är redan hemma. Inter slog planenligt Catania med klara 2-0, trots att man spelade matchens sista timme(!) med en man mindre på planen. Zlatan har fin målform och satte i matchminut 71 det avgörande 2-0 målet för sitt Inter, hans 13:e för säsongen.

Nu kommer vi till det riktigt intressanta; min cupfyrling. Det tre första matcherna, Leverkusen, Fenerbahce och Wolfsburg är redan hemma. Allt hänger på den sista matchen, Porto mot Leixoes. Porto leder med 1-o efter första halvlek och den andra drar alldeles strax igång. 45 minuter av spänd väntan väntar…

Malmö fortsätter sin kräftgång i hockeyallsvenskan. Stryk idag av tabelljumbon Mariestad efter att ha tappat en 2-0 ledning inför sista perioden. Matchen slutade 4-2 till Mariestad. Surt för Mif Redhaws och tråkigt för oss som tycker att det vore kul med Redhawks i elitserien. Jag förstår inte hur Mif ska kunna hävda sig i Nordic Trophy…