Almtuna och Heerenveen blir dagens drag

3 februari, 2009

Dagens utbud är förvisso något bättre än gårdagen, men de där riktiga guldkornen verkar ändå saknas. Jag har bestämt mig för en dubbel idag, där jag kombinerar holländska ligan och hockeyallsvenskan. Svensklaget Heerenveen har chansen att på allvar haka på de tre topplagen vid vinst idag. Jag tror att de lyckas med det mot Vitesse. Likaså bör Almtuna ha fina chanser att hemmaslå Bofors. Övervägde att spela dessa två matcher som singlar, men jag drar till med en dubbel.

Noterar också att Sandebäck och Challe tror på Almtuna.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Veckan bjuder ju också på alpina VM, med goda svenska möjligheter. Redan idag kör Anja och co Super G, men jag avstår spel eftersom jag är på tok för dåligt påläst.

…och visst blev det Arsenal till slut för Arsjavin. Efter många turer skrev han i går på ett treårskontrakt för den engelska ligafemman. Övergångssumman tros ha hamnat på omkring 200 miljoner kr enligt sportbladet.se. Det ska bli väldigt intressant att följa ”den lille tsarens” framfart i Premier League…

Alltså:
Almtuna-Bofors, 1
Vitesse-Heerenveen, 2
Odds: 3,49, insats 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Eklund februari 3, 2009 kl. 13:05

Jag skulle akta mig för Almtuna idag! Bossefors är på g och Almtuna på sné! Typ… Tuna har varit sådär på slutet medan Bossefors trampat igång. Oddset är på tok för lågt! Blir nog en hård kamp. Hoppas givetvis (i detta fall) att du förlorar då jag hejar på VIK!

Anonymous februari 3, 2009 kl. 13:43

Tjena!

Jävligt värd blogg! Har nämligen tänkt att göra en likadan men de e ju ingen idé nu 😛 Gör likadant som du, lägger in en hundring och kör på oddset..

fråga: Tjänar du ngt på denna blogg?

Eklund februari 3, 2009 kl. 15:45

Viktor Elm är sjuk… Vitesse har också nyligen bytt tränare och värvat Lasse Nilsson (bänkvärmare idag).

Toffe februari 3, 2009 kl. 17:08

Anonym: Fortsätt gärna att kommentera här så vi får höra hur det går för dig.
svar: ja, något. Men sannerligen inte mycket…

Eklund: Det där med Elm var nyheter för mig. Det låter inte bra, men förhoppningvis vinner den ändå.

Toffe februari 3, 2009 kl. 21:51

aj, aj – fiasko. Båda matcherna sprack…

Baronen februari 3, 2009 kl. 22:46

Tuff kväll idag, men du reser dig i gryningen igen 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →