Champions league – halvtidsrapport.

Det ser inte så bra ut när det gäller dagens spel på Porto. Redan efter tre minuter tog Atletico Madrid ledningen, en ledning som Porto kvitterade efter ca 20 minuters spel. Sen – på två minuters övertid i första halvlek kom det ödestigra 2-1-målet från Diego Forlan efter en riktigt rejäl målvaktstavla. Det ska mycket till för att Porto ska kunna vända det här till vinst…

I övrigt är väl det mest överraskande som har hänt att Lyon leder över Barcelona. Målskytt Juninho efter en snygg frispark ur snäv vinkel. Arsenal har tagit en 1-0-ledning mot Roma och det är fortfarande mållöst mellan Inter och Manchester United.