Hur tänkte du nu, Pep?

1 februari, 2009

Pep Guardiola startade kvällens match mot Racing med Leo Messi på bänken! När han väl kom in i matchen i andra halvlek, gjorde han två mål, och vände matchen åt sitt Barcelona. Hade han bara spelat från start så är jag ganska säker på att mitt handikappspel hade suttit.

Visst, Messi är en fantastisk fotbollsspelare, men vi ska inte underskatta den rent psykologiska faktorn. När han inte är på plan blir plötsligt Barca mänskliga för sina motståndare.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Liverpool tog chansen och hakade på United i tabelltoppen. Fernando Torres hängde två…

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous februari 1, 2009 kl. 21:10

En halvtimme räckte bra så varför skulle han starta…

Toffe februari 1, 2009 kl. 21:51

Det räckte inte för mig…

Diljen februari 1, 2009 kl. 22:12

Barcelona har haft tufft matchschema som har slitit på Messi. Han sades ha känningar innan matchen. Nu visade det sig att Pep ändå gjorde rätt. Hans uppgift är inte att leverera hcp till oss spelare utan snarare vinster för Barcelona. Och det gjorde han.

Anonymous februari 1, 2009 kl. 23:54

handikappspel på barca idag var helt omotiverat, en tuff bortamatch mot ett racing som har flytet. därför avstod jag från spel på barcelona överhuvudtaget idag. oddsen för att dom skulle utöka rekordet i antal vunna bortamatcher i följd spelade också stor roll.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →