I dag satsar jag på en riktig högoddsare

27 februari, 2009

Jag har hittat ett i mitt tycke mycket intressant spel. Det handlar om portugisiska ligan där Benfica tar emot Leixões. Benfica parkerar på en andraplats i ligan efter Porto och Leixões är fyra, endast två poäng bakom. De senaste mötena lagen emellan har slutat oavgjorda. Benfica är givetvis favoriter i matchen men jag måste helt enkelt prova tvåan till 7,50 gånger insatsen! Det fina oddset kommer från bet365 som dessutom sänder matchen live i kväll. Om ni inte redan har det – skaffa ett konto där nu.

Jag har tjuvtittat lite på helgens matcher och har redan hittat en hel del godbitar. Missa som vanligt inte heller Sandebäcks tips för dagen.

Alltså:
Benfica-Leixões, 2
Odds: 7,50, insats: 15 kr

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments… read them below or add one }

Anonymous februari 27, 2009 kl. 11:03

Intressant spel. Har du kollat truppen hos benficas motståndare. Avstängningar/skador kanske är anledningen till det extraordinära oddset.

Svara

Toffe februari 27, 2009 kl. 22:34

1-0 till Benfica efter 30 minuter. Självmål…

Svara

Anonymous februari 28, 2009 kl. 03:12

Jävla offer hur fan kan du satsa 15 kr på en match. mobbade fan satsa mer förhelvete /Tom Ljung

Svara

Anonymous februari 28, 2009 kl. 03:16

vad äre för jävla larv? omsatt 1895 kr på 91 spel.. förbannade nörd jävel

Svara

Toffe februari 28, 2009 kl. 08:08

Tom – tack för ditt engagemang 😉

Du har nog missförstått det här. Poängen är att jag startar med 100 kronor – då blir insatserna i regel mellan 10 och 30 kr.

Om du väljer att se redovisningen av mina spel som speltips så är det givetvis upp till dig hur mycket du vill satsa – det lägger inte jag mig i…

Svara

Anonymous februari 28, 2009 kl. 18:03

Förstår inte varför ni klankar på grabbens blogg eller satsningar, håller er borta från forumet gnällspikar! Jag har följt några eleganta trådar tidigare och tittar mer än gärna in här för lite förslag.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.