Vågar man spela Barca -1?

5 februari, 2009

I dag spelar Barcelona i Copa del Rey mot Mallorca. Jag har gått bet på två raka handikappspel där jag tyvärr överskattat katalanernas förmåga att vinna med lite marginal. Visst kommer de att vinna även i kväll – men vågar man sig på ett handikappspel?

Vad tror ni?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments… read them below or add one }

Anonymous februari 5, 2009 kl. 15:32

Mallorca har väll inget att sträva efter i ligaspelet direkt mer än att få stanna kvar?! Så dom bör väll bjuda upp till dans ikväll för att ha någon framgång denna säsong, även om jag inte tror det räcker till. Om något spelas från mig ikv skulle det kunna vara att mallorca klarar att hålla 0-0 i första och sen drar barca ifrån i andra.. Oddset på 4 gånger pengarna lockar! //M

Svara

Baronen februari 5, 2009 kl. 15:52

Tror inte Barca gör mer än vad som krävs.
Sen är frågan vad Mallorca kommer med för lag, är det ett reservbetonat lag som inte vill att man ödslar tid och sliter på spelarna i den utsatta ligaposition dom har?

Svara

ZackE februari 5, 2009 kl. 18:43

Jag har kört ett handikap spel på Barca idag. Titta om ni vill.

Ni hittar många fina tips på min blogg. mer hockey än fotboll. Men det är fina tips jag bjuder på.

Min blogg handlar inte bara om spel men mycket spel blir det. http://linkopings.blogg.se

Svara

Eklund februari 5, 2009 kl. 19:15

Tycker verkligen inte du skall spela den. Cup inger osäkerhet och hcp är inte att föredra om du frågar mig.

Svara

Eklund februari 5, 2009 kl. 19:54

Här kommer en liten besserwisserkommentar! Din totala vinstprocent skall vara 32 och inte 35, lyckades jag upptäcka. Nu är jag månne en liten petimeter, men visst skall väl rätt vara rätt?!

Ha det!

Svara

Toffe februari 5, 2009 kl. 22:06

He, he…

Helt rätt Eklund – jag ska fixa till siffrorna. Jag brukar inte orka uppdatera procentsatserna efter varje spel. Men precis som du säger – rätt ska vara rätt.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.