I dag spelar jag Färjestad till 1,90

23 mars, 2009

Visserligen var det väldigt jämnt sist lagen möttes i Skellefteå; FBK avgjorde med endast några sekunder kvar av ordinarie matchtid. Annat var det senast lagen möttes då Färjestad vann i utklassningsstil hemma i Karlstad. Jag tror inte att SAIK mäktar med att stå emot Färjestad idag utan jag spelar tvåan utan tvekan. Frågan är om SAIK överhuvudtaget spräcker Jonas Gustavssons nolla.

Dagens andra semifinaldrabbning mellan HV71 och Frölunda känns betydligt mer oviss och därför avstår jag att tippa den. Dessutom ska man inte tippa på sina favoritlag – det är så lätt att hjärtat fattar besluten – och det är en dödssynd för en spelare. Sandebäck tror på HV, och jag hoppas att han har rätt…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Och som jag sagt tidigare: Det är verkligen tråkigt att Zlatan missar VM-kvalmatchen mot Portugal. I den form han är just nu tror jag faktiskt att han hade gjort mål – till och med i landslaget…

Alltså:
Skellefteå-Färjestad, 2
Odds: 1,90, insats: 30 kr

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Diljen mars 23, 2009 kl. 17:43

Även jag lirar Färjestad hos Nordicbet till 2,00. Jonas Gustavsson är huvudanledningen till det. Förstärkt med Färjestads stats i Kraft Arena anser jag att det är spelvärt.

Toffe mars 23, 2009 kl. 20:53

5-0 till Färjestad nu. Utdelning!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →