Jag lirar en söndagstrippel

29 mars, 2009

Här kommer dagens spel. Det blir en trippel igen som jag bygger på antagandet att Sävehof slår Redbergslid. Jag kryddar med två tennismatcher och får en trippel som landar på 1,90. Sannolikheten för utdelning borde vara ganska god.

Sent i kväll (matchstart 23.00) VM-kvalspelar Brasilien mot Equador. Brassarna har en tradition av att strula till det ordentligt i kvalspelet, men lyckas alltid på något sätt att reda ut det på slutet – för några mästerskap missar de aldrig. Vinst för Brasilien finns till ca 1,85. Eventuellt kommer jag att spela även den matchen. Återkommer om det…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Alltså:
Redbergslid-Sävehof, 2
Roddick Andy – Tursunov Dmitry, 1
Mathieu Paul Henri – Djokovic Novak, 2
Odds: 1,90, insats: 30 kr @ Expekt.com.

Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Anonymous mars 29, 2009 kl. 15:22

Låter nice. Vilken bookmaker använder du dig av?

Svara

Toffe mars 29, 2009 kl. 18:55

Den här trippeln kommer från expekt.com.

Svara

Toffe mars 29, 2009 kl. 19:22

Sävehof och Andy Roddick har vunnit sina respektive matcher. Nu hänger det på Djokovic i natt. Matchen börjar kl. 23.00, svensk tid.

Svara

Anonymous mars 29, 2009 kl. 21:15

nice. Jag kör unibet just nu men jag tänkte göra som dig och lägga in en hundring 1 april. är bet365 ett bra alternativ och är det värt att ta med välkomstbonusen? Man kan ju inte ta ut pengarna då?

Svara

Toffe mars 29, 2009 kl. 22:08

Jag kör även bet365 och självklart ska du utnyttja välkomstbonusen. Det är ju bara bonusen du inte kan ta ut. Men du kan ju ta ut även bonusen när du har uppfyllt omsättningskravet. Ska du bara välja ett spelbolag så rankar jag nog expekt högst.

Regga dig gärna genom någon av mina banners/länkar så stöttar du spelkanalen och hjälper oss att utveckla och förbättra bloggen ytterligare 😉

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.