Rapport från en sjukhussäng…

15 mars, 2009

De smaskiga spel som jag utlovade i fredags var handikappspel på Real Madrid i går och samma sak på Barca i kväll. Oddsen var anmärkningsvärt höga.

Anledningen till att det har varit tyst från spelkanalen ett tag är att jag fick åka in akut till sjukhus i fredags och nu ligger jag här nyopererad och försöker leverera mina spelidéer via mobilen. Inget stoppar en riktig spelare 😉

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Handikappspelet på Real satt ju fint i går och om jag minns rätt så var oddset uppe i närmare fyra ggr pengarna. I kväll tror jag alltså på seger för Barca med viss marginal.

Jag lägger upp kupongerna, fixar statistiken, mm, så fort jag är hemma vid datorn igen vilket troligtvis kommer att bli i morgon måndag. Ha det bra tills dess!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

daniel mars 15, 2009 kl. 16:31

Krya på dig
Mvh
Daniel

Anonymous mars 15, 2009 kl. 19:30

haha härligt och leverera ändå=)
Krya på dig me!

Betting 4 me mars 15, 2009 kl. 19:48

Krya på dig

Anonymous mars 16, 2009 kl. 00:34

Bättra på dig, hoppas det inte är allvarligt!

daniel mars 16, 2009 kl. 05:35

Tjena
Jag har bytt namn och alla mina länkar försvann. Om du vill länka till mig igen.
Daniel

Toffe mars 16, 2009 kl. 17:17

Tack alla för stödet! Jag mår fint nu.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →