Tre tvåor i kvalserien

30 mars, 2009

Här kommer ett litet chansspel från min sida (för en gångs skull…). Jag tänker satsa på tre bortasegrar i kvällens omgång av kvalserien, vilket betalar nästan åtta gånger insatsen. Jag håller ner insatsen en aning p.g.a. den höga risken, men tycker ändå att spelet känns ganska bra.

Alltså:
AIK-Rögle, 2
Växjö Lakers-Leksand, 2
Västerås-Södertälje, 2
Odds: 7,92, insats: 20 kr @ bet365.com

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe mars 30, 2009 kl. 18:36

Leksand leder, oavgjort för SSK och tyvärr ledning för Gnaget. Första perioden är inte slut än så hoppet lever i allra högsta grad…

Mathias mars 30, 2009 kl. 19:12

Jag gjorde som du men undvek faktiskt Rögle mot Aik vilken jag är glad för nu!:D Har du någon msn om man skulle vilja diskutera lite? Tack

Toffe mars 30, 2009 kl. 19:59

Som jag skrev så var detta ett chansspel. AIK är starka hemma och med facit i hand så kanske man skulle ha avstått just den matchen. Samtidigt så kändes 7,92 väldigt lockande. Man kan inte vinna jämt och idag verkar tyvärr min fina svit spricka. Jag låter mig dock inte nedslås av det.

Visst har jag msn och diskuterar gärna: toffekarlsson@gmail.com

Det går också bra att diskutera spel, med mig och med andra, på spelkanalens sida på facebook.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →