Valencia blir dagens drag

8 mars, 2009

Två formsvaga lag drabbar samman i la liga idag. Det är Numacia som inte har tagit ett enda poäng på de sju senaste matcherna. Laget ligger sist i ligan och har inte vunnit sedan den 11 januari mot bottenkollegan Getafe. Valencia har inte heller rosat marknaden. Laget fick stryk senast mot Valladolid och hade innan dess kryssat i fyra raka matcher. Trots detta så har Valencia fortfarande chans på den sista platsen ut i Europa och jag tror att klasskillnaden avgör den här matchen. Att dessutom tvåan betalar 2,30 gånger insatsen gör att det vore dumt att inte spela på Valencia.

Aftonbladets expert Ulrik Sandebäck rekade spel på Arsenal, något som verkar klokt så här långt. Arsenal leder i skrivande stund med 1-0.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Numancia-Valencia, 2
Odds: 2,30, insats: 20 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous mars 8, 2009 kl. 15:34

känns bara som en chansning det där spelet då Villa inte spelar.. och alla vet ju att Valencia är ett helt annorlunda lag utan honom. men iallafall – lycka till

Toffe mars 8, 2009 kl. 16:03

Motståndet och oddset gör att jag ser detta som ett bra spel. Även utan David Villa.

Jag håller dock ner insatsen till ca 5% av fondens värde, vilket säger en del om hur jag värderar ”risken” i detta spel.

Toffe mars 8, 2009 kl. 17:14

1-0 till Valencia efter 10 minuter. Ett skott från distans och ett ingripande från Numanciamålvakten som han nog inte är helt nöjd med…

Toffe mars 8, 2009 kl. 17:53

1-1 i halvtid. Hoppet lever…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →