Det blir en tennisdubbel idag

13 april, 2009

Jag tänker spela en tennisdubbel idag, en sport som har gett mig fin utdelning den senaste tiden.

Ivan Ljubicic möter kvalspelaren Vliegen från Belgien som är rankad runt plats 100 i världen. Ljubicic känns definitivt som den starkare spelaren – desutom spelar han på sin hemmabana i Monte Carlo.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Radek Stepanek är rankad 19:e i världen och har gjort ett riktigt bra 2009 så här långt, och bland annat slagit den nuvarande världsfemman Del Potro. Han har 3-0 i inbördes möte mot Lapentti, bland annat efter 3-1-vinsten i Australian Open i januari, och jag känner mig ganska säker på att det kommer att stå 4-0 efter den här matchen.

Alltså:
Vliegen Kristof – Ljubicic Ivan, 2
Lapentti Nicolas – Stepanek Radek, 2
Odds: 2,30, insats: 30 kr @Expekt.com.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser | Dagens bästa spel

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe april 13, 2009 kl. 15:59

Ljubicic vann första set och leder nu med 2-0 i andra…

Toffe april 13, 2009 kl. 18:43

Stepanek tappade första set, men leder med 2-0 i det andra…

Toffe april 13, 2009 kl. 19:57

Stepanek förlorade med 6-3 i tredje och avgörande set…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →