En tennistrippel

7 april, 2009

I dag blir det en tennistrippel på ATP-turneringen i Houston. Jag tänker i gammal vanlig ordning att lita på tre favoriter, en satsning som ger drygt två gånger pengarna.

Eventuellt blir det ett spel på någon av Champions League-matcherna lite senare. Sandebäck tror på United, men ärligt talat är jag sugen på ett x2-spel till ca tre gånger pengarna. United har ju faktiskt svajat en aning i ligan den senaste tiden. Senast var de ytterst nära att tappa poäng mot Aston Villa.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

***
Passa på att ansluta er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. Första maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Alltså:
Haas Tommy – Gremelmayr Denis, 1
Phau Bjorn – Fish Mardy, 2
Hewitt Lleyton – Junqueira Diego, 1
Odds: 2,03, insats: 30 kr @ Expekt.com.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Alex

  Tja,

  Har börjat följa din blogg.

  Turneringen är i Houston, inte Casablanca.

 • Toffe

  @Alex: Slarvigt av mig. Självklart är turneringen i Houston. Jag blandade ihop den med den andra pågående ATP-turneringen. Texten är nu uppdaterad.

  Kul att du har börjat följa bloggen!

 • Toffe

  Första matchen är hemma. Haas vann i två raka.

 • Alex

  Andra matchen ser tuff ut just nu.

  Du råkar inte vara från Helsingborg va?

 • Toffe

  @Alex: Ja, Fish har break emot sig i tredje set. Det ser verkligen inte ljust ut…

  Helsingborg är jag inte från. Spelkanalen.com drivs från mörkaste Småland.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.