Gnaget och Zlatan – dagens vinstrecept!

23 april, 2009

Örgryte har startat säsongen bedrövligt och jag har svårt att se att dagens match skulle sluta annorlunda än de tidigare fyra. Tre mål insläppta i snitt per match bådar inte gott inför framtiden. AIK har tagit tre segrar i säsongsupptakten och man maler ner ÖIS i kväll. Challe tror dock annorlunda…

Jag kompletterar med ett spel på Zlatans Inter som möter Sampdoria i italienska cupen. Sampdoria har 3-0 i ryggen efter första mötet så Inters enda chans att nå en finalplats är att satsa framåt. Inter kommer att vinna matchen, även om det troligtvis inte räcker för avancemang. Dessutom hemmaplan. Sedan tidigare är Lazio finalklara.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Örgryte-AIK, 2
Inter-Sampdoria, 1
Odds: 2,52, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous april 23, 2009 kl. 14:57

Inte för att vara elak, men varför inte satsa lite mer på spelen? förstår inte alla bloggare som tippar så små summor, får intrycket att man är oseriös. Ska man spela på en match eller en rad så är det väll minst ett par hundra som gäller? Spelar själv och älskar att spela men försöker iafl tippa för 1000 per dag, på en match eller sätta ihop flera. Då händer det någon i kassan när man vinner, och givetvis svider det när man torskar. Sätter man 30 kr på en dubbel till 2,x gånger pengarna så blir det juh knappt en MC donalds meny. (Förstår också att alla inte kan spela om samma summor men iafl ett par hundra om man nu ska spela.)

Mvh
Sebbe

Eklund april 23, 2009 kl. 21:19

Tycker precis tvärtemot dig Sebbe. Små insatser tyder på kloka spelare. Blir otroligt konfunderad när jag ser tusentals kronor slängas iväg. Ta Toffe t.ex. Han började i höstas, och är således nykomling. Därför började han lågt. Han vill lära sig marknaden först, och finna om han är bra, samt hitta sin egen stil. Insatserna ökar man sedan, om man märker att man duger.

Kör på Toffe!

Toffe april 23, 2009 kl. 21:24

@Sebbe: Tack för din kommentar. Så här ligger till: Hela idéen med den här bloggen är att få startkapitalet hundra kronor att växa så mycket som möjligt. När jag la det här spelet så var kassan på cirka 600 kronor, vilket innebär att 30 kr motsvarar ca 5 procent av spelkassan. Abslolut maxinsats är 10 procent, och med tanke på att jag lirade en dubbel och att allsvenskan fortfarande är svårtippad så bedömde jag 30 kr som en lagom insats.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →