Gnaget och Zlatan – dagens vinstrecept!

23 april, 2009

Örgryte har startat säsongen bedrövligt och jag har svårt att se att dagens match skulle sluta annorlunda än de tidigare fyra. Tre mål insläppta i snitt per match bådar inte gott inför framtiden. AIK har tagit tre segrar i säsongsupptakten och man maler ner ÖIS i kväll. Challe tror dock annorlunda…

Jag kompletterar med ett spel på Zlatans Inter som möter Sampdoria i italienska cupen. Sampdoria har 3-0 i ryggen efter första mötet så Inters enda chans att nå en finalplats är att satsa framåt. Inter kommer att vinna matchen, även om det troligtvis inte räcker för avancemang. Dessutom hemmaplan. Sedan tidigare är Lazio finalklara.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Örgryte-AIK, 2
Inter-Sampdoria, 1
Odds: 2,52, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Anonymous april 23, 2009 kl. 14:57

Inte för att vara elak, men varför inte satsa lite mer på spelen? förstår inte alla bloggare som tippar så små summor, får intrycket att man är oseriös. Ska man spela på en match eller en rad så är det väll minst ett par hundra som gäller? Spelar själv och älskar att spela men försöker iafl tippa för 1000 per dag, på en match eller sätta ihop flera. Då händer det någon i kassan när man vinner, och givetvis svider det när man torskar. Sätter man 30 kr på en dubbel till 2,x gånger pengarna så blir det juh knappt en MC donalds meny. (Förstår också att alla inte kan spela om samma summor men iafl ett par hundra om man nu ska spela.)

Mvh
Sebbe

Svara

Eklund april 23, 2009 kl. 21:19

Tycker precis tvärtemot dig Sebbe. Små insatser tyder på kloka spelare. Blir otroligt konfunderad när jag ser tusentals kronor slängas iväg. Ta Toffe t.ex. Han började i höstas, och är således nykomling. Därför började han lågt. Han vill lära sig marknaden först, och finna om han är bra, samt hitta sin egen stil. Insatserna ökar man sedan, om man märker att man duger.

Kör på Toffe!

Svara

Toffe april 23, 2009 kl. 21:24

@Sebbe: Tack för din kommentar. Så här ligger till: Hela idéen med den här bloggen är att få startkapitalet hundra kronor att växa så mycket som möjligt. När jag la det här spelet så var kassan på cirka 600 kronor, vilket innebär att 30 kr motsvarar ca 5 procent av spelkassan. Abslolut maxinsats är 10 procent, och med tanke på att jag lirade en dubbel och att allsvenskan fortfarande är svårtippad så bedömde jag 30 kr som en lagom insats.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.