Helsingborg slår Örebro

20 april, 2009

Helsingborg har inlett allsvenskan med tre raka segrar och har målskillnaden 6-1. Örebro har bara gjort ett enda mål på tre matcher och just därför tänker jag spela på HIF i kväll – trots att det är nio år sedan HIF slog ÖSK på bortaplan…

Aftonbladet klassar IFK Göteborg som ”dagens bästa spel” – själv avstår jag göteborgsderbyt. 

Jag har ytterligare ett spel på gång i kväll som jag släpper framåt eftermiddagen. Det är en liten chansning, men oddset är fint…

Alltså:
Örebro-Helsingborg, 2
Odds: 2,50, insats: 20 kr
Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Henke april 20, 2009 kl. 14:12

Örebro är starka hemma på sitt konstgräs.
Något som inte direkt passar Larsson och C:O
hade problem med Hammarby sist.
Fick med sig en felaktig 3 poängare.
Jag tror på x där.
Samtidigt som Hammarby och Djurgården oxå x:ar
Göteborg knäcker ÖIS i kväll med klara 3-0

Toffe april 20, 2009 kl. 19:17

HIF fick Joel Ekstrand utvisad (friläge). Nu blir det tufft. Som tur var brände Örebro straffen…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →