Jag lirar en tennisdubbel

10 april, 2009

Werder Bremen vann säkert i går och och saldot är åter uppe över 600 kr. Idag tänker jag spela en tennisdubbel som jag bygger på att Igor Andreev vinner mot Gicquel. Jag kompleterar med en säker match för att höja oddset en aning.

Alltså:
Andreev Igor – Gicquel Marc, 1
Vinci Roberta – Jankovic Jelena, 2
Odds: 1,81, insats: 30 kr

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Alex april 10, 2009 kl. 09:57

Tja, nu är jag säkert ett av dina mest hängivna fans. Vill bara kolla med dig. Är det aktuella saldot inaktuellt, eftersom du skriver att du är uppe på över 600 nu 🙂

Tror du inte tommy Haas vinner?

Ryggar dig på dubbeln iaf.

Svara

danni april 10, 2009 kl. 13:01

Grymt besviken att du har tagit bort eyebetlänken
😉

Svara

Marcus april 10, 2009 kl. 14:23

Hejsan. Följer din blogg! Vad är din motivering till att Igor vinner idag?

Svara

Toffe april 10, 2009 kl. 23:26

@Alex: Saldot var över 600 kr innan jag la tennisspelet. Det var så jag menade.

@Danni: Alla länkar försvann när jag gjorde om designen, så jag fick lägga tillbaka dom ur minnet. Jag ska lägga tillbaka eyebetlänken snarast.

@Marcus: Känsla 😉

Svara

Anonymous april 11, 2009 kl. 08:42

”kompletterar med en säker”…ja det blev ju precis tvärtom. Igor vann helt övertygande medan Jalena var riktigt nära att förlora matchen efter förlust i första set med 3-6. Hon vann ju matchen men först i sista set i tiebreak. Mycket spännande då det var sista matchen i min tennis-fyrling som slutligen gick in. Serrat går att spela flera gånger på han ser ut att vara i grym form.
/Micke

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.