Konsten att avstå…

16 april, 2009

För andra dagen i rad så hittar jag faktiskt inget spel som känns riktigt bra. Det finns en del starka tennisfavoriter i Monte Carlo, men oddsen är därefter och spelvärdet känns väldigt begränsat. Sen har vi naturligtvis returmatcherna i uefa-cupen, men även där har jag svårt att hitta några riktiga godbitar.

Jag samlar istället krafter (och slantar) för lite fler spel i helgen. Ett La liga-spel inför helgen är redan lagt, återkommer om det lite senare.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Den som vill spela idag – kolla Sandebäcks idéer.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Danni april 16, 2009 kl. 16:28

En peng på Dynamo Kiev vore inte så dumt 😉

Svara

ErikBraaten april 16, 2009 kl. 18:11

Själv så har jag spelat Dynamo Kiev och AIK ikväll.. Två hållbara favoriter, känns det som!

Svara

Anonymous april 16, 2009 kl. 18:24

Skit bra spel idag ju. du spelar bara barca och real verkar det som.. alltid en dubbel på dem 2

Svara

Jimpa april 16, 2009 kl. 21:39

Sen när blev Sandbäck bra på att tippa?

Svara

Toffe april 17, 2009 kl. 05:54

Det finns bra spel varje dag (Kiev var ju ett utmärkt exempel). Men jag hittade inget som kändes riktigt bra – därför valde jag att avstå.

@anonym: Helt riktigt så gillar jag att spela på Barca och Real. Inte omöjligt att det blir en dubbel på dessa två lag i helgen igen. Men att säga att jag bara spelar på dessa två lag är nog att överdriva en smula…

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.