Kvällens två sjuka matcher

Förutom målfyrverkeriet i Liverpool, där Arshavin gjorde fyra mål, så kan jag redogöra för ännu en sjuk match i fotbollseuropa i kväll…

Känn på den här: Getafe tar ledningen mot Real Madrid efter tio minuters spel och Real kvitterar med första halvleks absolut sista spark. I matchminut 83 tar Getafe ledningen på nytt och strax därefter kvitterar Real på en mycket vacker frispark av Guti. Bara någon minut senare får Getafe straff efter att Pepe gjort bort sig ordentligt i eget straffområde. Straffen är dock katastrofalt dålig och Casilas räddar enkelt. Fjärdedomaren signalerar två minuters tilläggstid och på tjugo sekunders övertid av övertiden (!) gör Higuain avgörande 3-2 för Real Madrid. En helt osannolik match – helt sjukt om man ska vara ärlig. Efter slutsignalen utbröt tumult med flera uppretade spelare…

Topstriden lever fortfarande i la Liga, och snart är det dags för El Classico…