Ny högstanotering för spelkanalen.com

12 april, 2009

Real Madrid vann i dag och det betyder nytt all time high för spelkanalen.com. Vi startade med en hundralapp som nu är värd 684,60! Tyvärr föll Sevilla mot bottenlaget Getafe idag, annars hade vi varit en bit över 700 kr. Sevillamatchen är faktiskt det enda spelet den här påsken som har spruckt. Milan, Arsenal, Barcelona och Real Madrid vann sina respektive matcher – precis som vi hade tippat.

Vi är tillbaka redan i morgon igen med nya spel. Missa inte det!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

***
Passa på att ansluta er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. Första maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous april 12, 2009 kl. 22:17

Stabilt!

Anonymous april 13, 2009 kl. 01:15

Gryt Jobbat Toffe fortsätt så!!

Anonymous april 13, 2009 kl. 08:49

du har ju inga egna tankar du sitter ju å kopierar av sandbäck eller spelar du på 1.30 oddsare. TA FRAM SKRÄLLARNA!!

Toffe april 13, 2009 kl. 11:29

@anonym: Jag kopierar inte av Sandebäck. Det är ytterst sällan jag spelar som honom. Att jag länkar till hans speltips är bara en ytterligare service till er läsare.

Förakta inte heller matcher som ger 1,30. Många bäckar små…

@alla andra: Tack!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →