Barcelona räddade kvällen

13 maj, 2009

Barcelona slog Bilbao med hela 4-1 och kvällens sista spel gav utdelning. Det kändes extra skönt eftersom kvällens två övriga spel dessvärre sprack. Besiktas slog Fenerbache i den turkiska cupfinalen och Manchester United lyckades bara slå Wigan med ett måls marginal. Ligatiteln är dock nu i praktiken säkrad för Sir Alex och hans Man United.

Vi kämpar vidare och är snart tillbaka med nya spel.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

…och här kommer förresten en hälsning från vår krönikör Suat Fener:

”Onsdagsspelet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Mötet mellan Fenerbahce och Besiktas slutade med vinst för Besiktas på bekostnad av andremålvakten Volkan Babacan och Aragones. Kan inte riktigt förstå varför Aragones spelar med andre målvakten i en cupfinal men det var upp till han och andremålvakten gjorde två dundertabbar som blev matchavgörande för Besiktas del. Troligtvis hade Fenerbahce vunnit om de spelat med sin riktiga startelva och det kommer fler speltips från mig som innebär att ni kommer vinna. Ha en bra dag!”

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Ed maj 14, 2009 kl. 15:58

Angående ursäkten så kan jag personligen säga så här, sympatiserar man med ett lag så ska man inte ge bettingtips om detta lag. Är liksom inget proffsigt att betta på laget man håller på, man lir omdömeslös liksom…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →