En seger för fotbollen!

7 maj, 2009

När Iniesta slog in ”segermålet” för Barcelona sent i går kväll på Stamford Bridge skipades rättvisa. Jag tänker då i första hand inte på matchen i sig, som ju mycket väl hade kunnat slutat med vinst för londonlaget. Men för fotbollen var detta det bästa som kunde hända. Att ett spelande lag som Barcelona slår ut Chelseas köttmur känns bra. Och nog kan vi se fram emot en trevligare final när Barca och United möts? Två engelska lag som tågar in på Olympiastadion i Rom den 27 maj hade inte känts som en riktig Champions League-final.

Precis som i den andra semifinalen hamnade domaren i centrum efter matchen. Många av spelarna gör sin viktigaste match hittills i karriären och till viss del måste man ha förståelse för alla heta känslor. Domare gör fel – det är fakta – men en sak borde förändras i elitfotbollen. Spelare som gör sig skyldiga till förseelser som domaren missar kan ju stängas av i efterhand. Då borde också avstängningar kunna hävas när TV-bilder uppenbart visar att domaren gjorde ett misstag. Jag tänker då närmast på Darren Fletchers fullständigt horribla utvisning på Emirates Stadium i tisdags.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Kraxen maj 7, 2009 kl. 14:37

Fletcher borde få spela finalen. Tycker även att abidal borde få spela eller vad säger du ?

Svara

Toffe maj 7, 2009 kl. 16:51

@Kraxen: Fletcher borde givetvis få spela finalen. Reprisen visar tydligt att brytningen var perfekt. Tyvärr missade jag situationen med Abidal, så den kan jag dessvärre inte uttala mig om.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.