Ett lir på turkiska cupfinalen

12 maj, 2009

Spelkanalens krönikör Suat Fener är väldigt insatt i turkisk fotboll och bjuder idag på ett speltips som gäller den turkiska cupfinalen. Vi kommer även att rygga det här spelet i spelfonden.

Besiktas och Fenerbahce möts i morgon onsdag i den turkiska cupfinalen. Dessa två klubbar är rivaler med varandra och mötet dem emellan är näst största derbyt i Turkiet efter Fenerbahce – Galatasaray. Som de flesta vet värvade Fenerbahce den meriterade ”Farfar” Aragones som just hade vunnit EM med sitt Spanien. Förväntningarna var höga på honom och spelarna men säsongen gick inte som det var tänkt. Fenerbahce gjorde ett av sina sämsta säsonger på 40 år och ligger nu på en 5:e plats medan Besiktas gjort en nästintill perfekt säsong och leder turkiska ligan. Däremot har Fenerbahce vunnit mot Besiktas i de senaste åtta möten mellan lagen. Senast vann de förra veckan med 2-1 på Besiktas hemmaplan men det som talar emot Fenerbahce är att de inte vunnit Turkiska cupen sedan 1983 – alltså 26 år sedan. Fenerbahce har ett par nyckelspelare skadade fast får backklippan Lugano tillbaks till finalen och Besiktas får sin anfallare Nobre tillbaks som tidigare har spelat i Fenerbahce. Det kommer troligtvis bli en bra final men det jag hoppas mest på är att slippa se bråk på planen.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Jag tror Fenerbahce tar segern idag eftersom de vill verkligen vinna Turkiska cupen efter 26 års längtan och de har ett övertag på Besiktas genom att de vunnit de senaste åtta matcherna mellan lagen. Det blir få måls skillnad.

Alltså:
Fenerbahce-Besiktas, 1
Odds: 2,35, insats: 30 kr @Expekt.com

***
Gillar du spelkanalen.com? Bli ett fan på facebook!

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.