Helsingborg tar tillbaka serieledningen i kväll

18 maj, 2009

Den samlade expertisen verkar vara överens om att Helsingborg är ett bra spel idag – och jag är benägen att hålla med. Vid seger är man tillbaka i serieledning vilket borde vara morot nog för att slå tillbaka bortasvaga Trelleborg hemma på Olympia. Den våghalsige kan med fördel testa ett handikappspel här, men idag väljer vi den försiktiga vägen och spelar den raka ettan till 1,47.

Om Helsingborg vinner så innebär det en ny toppnotering för spelfonden och vi kommer för första gången att passera 700 kr, alltså en ökning med 600%.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

***
T-shirttävlingen är avgjord och vinnaren är meddelad. Vi väntar bara på ett godkännande från vinnaren själv innan vi publicerar hans namn. Så är du ett fan till spelkanalen.com på facebook – kolla din mail – det kanske är du som har vunnit!

Alltså:
Helsingborg-Trelleborg, 1
Odds: 1,47, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments… read them below or add one }

The K-man maj 18, 2009 kl. 12:13

Har också spelat Helsingborg idag. Två tunga avstängningar i Trelleborg, bl.a duktige backen Rasmus Bengtsson gör att Helsingborg bör ha mycket bra chans, 1,47 taget(Expekt). Har även spelat med handikapp (-1,5) till 2,20 ggr pengarna(Bet365, Expekt).

Åtvidaberg i form får också en peng till 2,10(Expekt) i odds mot ett Peking i kris.

@Toffe: Gratulerar till gårdagens spel på Chelsea.

Svara

Toffe maj 18, 2009 kl. 12:20

@K-man: Tack!

Skicka gärna ett mail till mig info(a)spelkanalen.com. Jag har en fråga till dig 😉

Svara

Hocher maj 18, 2009 kl. 14:31

Idag spelas <2,5 mål i skånederbyt till 1,85 (jag trodde oddset skulle hamna runt 1,70).
Helsingborg har 2,5 mål i snitt per match
Trelleborg har 1,75 mål i snitt per match
Helsingborg har 1,75 mål i snitt per hemmamatch
Trelleborg har 1,75 mål i snitt per bortamatch
Helsingborg har spelat 50% av matcherna under 2,5 mål
Trelleborg har spelat 75% av matcherna under 2,5 mål
Helsingborg har spelat 75% av hemmamatcherna under 2,5mål
Trelleborg har spelat 100% av bortamatcherna under 2,5 mål.

Svara

Fred maj 18, 2009 kl. 17:53

Halvtid/Fulltid
1/2
80.00 @ Expekt

Är det bara jag som höjer lite på ögonbrynen över detta odds? Jag har ingen statistik över detta men 80 gånger pengarna känns ju faktiskt som lite i överkant. Inget jag spelar på, men en liten notis bara 🙂

Svara

The K-man maj 18, 2009 kl. 22:44

Ouch! Bara 2-2 för Helsingborg trots stor dominans i första halvlek. Lyssnade på radion och av vad jag hörde så borde Hif ha dödat matchen vid ledning 2-0 flera gånger om! Men så är det, inget att gräva ner sig över, bara att bryta ihop och komma igen… 🙂

Svara

Tony maj 19, 2009 kl. 12:17

Sjukt att HIF tappade ledningen.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.