Klass slår motivation

24 maj, 2009

Speltrenden är negativ för tillfället. Det började med Helsingborg som tappade en klar ledning i skånederbyt mot Trelleborg. Sen var det Shakhtar som inte lyckades slå Bremen under ordinarie matchtid. Sedan var det Dortmund som bara fick oavgjort mot Mönchengladbach och slutligen så var det Barcelona som föll mot Osasuna. Fyra raka bommar innebär också att nästa vinst kommer närmare och närmare (!).

Här kommer två sena spel på kvällens slutomgång i Premier League. Chelsea har inget annat än ligan att koncentrera sig på och har fortfarande en teoretisk chans att gå om Liverpool och knipa andraplatsen. Sunderland står inte emot och jag lirar tvåan till medelinsats.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Sen kommer jag även att testa United mot Hull. Kanske borde jag ha lärt mig av Barcelona-minan från igår, men tror att även ett B-betonat Manchester United slår tillbaka ett Hull som har kniven på strupen.

Alltså:
Sunderland-Chelsea, 2
Odds: 1,75, insats: 30 kr

Hull-Manchester United, 2
Odds: 2,60, insats: 30 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com |Dagens bästa spel |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Fralleman

  Höjde dom oddset rejält under dagen eller? Jag fick bara 2.3…

 • Toffe

  Vet faktiskt inte. Jag har varit borta hela dagen och la spelet typ tio minuter innan matchstart.

 • Eklund

  I ett svagt ögonblick (trött…) häromdan la jag en fyrling samt sexling på fem kr vardera.

  Top four i fyrlingen.

  Top five plus Ciddy i sexlingen.

  Nuvarande konto: 459,85 kr (fr. 100)

  Tänkte spela Manure som singel, men skippade. Lite synd med tanke på oddset, men jag ville ta en vilodag (la de andra spelen tidigare).

  Ciao!

 • Toffe

  @Eklund: Snyggt spelat, även om fyrlingar och sexlingar(!) ofta är mer tur än skicklighet 😉

  Själv satte jag en dubbel på United och Chelsea till fina 4,90. Dock utanför spelfonden (tyvärr…)

 • Anonymous

  Varför publicera ett inlägg EFTER spelstopp? Mygel för att förbättra din statistik?

  Ett tips, ska du syssla med verksamhet inom denna branschen, publicera INNAN spelstopp, eller inte alls!

 • Toffe

  Spelet är publicerat innan spelstopp. Jag kan dock köpa att framförhållningen var lite dålig, men ”mygel”, det sysslar vi inte med här.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.