Sharapova avancerar i French Open

29 maj, 2009

Skadedrabbade forna världsettan Maria Sharapova spelar sin första Grand Slam-turnering sedan Wimbledon förra året och möter i dag kvalspelaren Shevedova från Kazakstan i den tredje omgången. Sharapova slog ut 11:e-seedade landsmaninnan Petrova i andra rundan och bör avfärda Shevedova relativt enkelt. Seger för Sharapova ger ca 1,35, men jag tror på två raka set vilket betalar lite knappt ”dubbla degen”.

Dagens utbud är likt de senaste dagarna mycket svagt och troligtvis blir ovanstående dagens enda spel. Den allsvenska matchen mellan Häcken och Elfsborg är väl dagens höjdpunkt, men jag har inte för avsikt att lägga något spel på den.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

***
Omkring en miljon fans hyllade Barcelona vid hemkomsten till Katalonien. Tankarna går osökt till Rålambshovsparken 1994. Mäktigt.

Alltså:
Sharapova-Shevedova, 2-0
Odds: 1,95, insats: 30 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous maj 29, 2009 kl. 12:39

Hon vinner, men två raka är ett osäkert spel tycker jag. Med hennes bakgrund är det lätt att hon svajar.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →