Umeå, Bajen och Zlatan…

11 maj, 2009

Kvällen enda spel satt klockrent efter att Umeå tagit en säker 2-0-vinst mot AIK och vi är åter igen uppe och nosar i trakterna av fondens toppnotering. I morgon kommer vi att presentera två spel vid lunchtid och förhoppningen är att vi en gång för alla ska spräcka 700-kronorsgränsen.

***
Allsvenskans båda krislag ÖIS och Hammarby fortsätter att ha det tungt. Sex poäng på åtta omgångar har de lyckats att skrapa ihop – tillsammans!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

***
Ryktena kring Zlatan Ibrahimovic vill aldrig ta slut. Vi har ju tidigare presenterat en teori där vi hävdar att Zlatan kommer att spela i Inter även nästa säsong. Moratti säger att vi har rätt. Vad tror ni?

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 7 comments… read them below or add one }

Patrik Anderses maj 11, 2009 kl. 23:31

Zlatan får mer än gärna följa rykternas väg och gå till favoritklubben, d.v.s. till Real Madrid. Visst han är med i toppen av skytteligan och funkar mycket bra i Inter, men i den blå-svart randiga tröjan blir det tyvär för Zlatans del aldrig någon champions league final. För att nå den måste han byta klubb vilket jag tror att han är medveten om, Real Madrid vore då inte helt fel. 😉

Svara

F maj 12, 2009 kl. 05:45

Tycker personligen inte att real är ett CL-final lag. Tycker inte dom har riktigt vad som krävs än. Om 2-3 år kanske! Men han kan ju alltid flytta till det andra och lite bättre spanska laget?!?

Svara

Anonymous maj 12, 2009 kl. 07:21

Zlatan kan gärna gå till Bayer Lerverkusen – I couldn´t care less! Maken till överskattad spelare får man leta efter.

Svara

Alex maj 12, 2009 kl. 07:39

Överskattad? Han ligger ju bakom i princip alla Inters mål. Och Inter är Italiens bästa lag. Det säger väl en del?

Svara

Toffe maj 12, 2009 kl. 07:42

En sak kan vi vara ense om iaf – Zlatan engagerar!

Svara

Lincoln maj 12, 2009 kl. 08:31

Jag tror fakiskt inte att Zlatan skulle göra succé i Real. Han borde stanna kvar i Inter i den långsamma Serie A där han får tid på sig att göra som han alltid gör, dra ned på tempot och vara en stor diva.

Kolla gärna in min nystartade spelblogg förresten!
http://lincolnbets.blogspot.com/

Svara

Eklund maj 12, 2009 kl. 11:02

Vad skall Real med Zlatan till? Jag gillar Zlatan, jag gillar Real, men det går inte ihop. Då måste BÅDE Ruud och Raul (bäva månde!) försvinna isf.

Ruud, Raul, Hunter, Pipita Higuain…

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.