Dalkurd vinner med marginal

14 juni, 2009

Vi lirar ytterligare ett spel idag och det har vi plankat rakt av från Braxingen.se. Dalkurd möter Västerås i div 2 och vi testar ett handkappspel på suveräna serieledarna. För motivering se som sagt var braxingen.se.

Kolla som vanligt även dagens drag hos Aftonbladets experter.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Västerås IK- Dalkurd(-1), 2
Odds: 2,50, insats 40 kr @bet365

Follow Spelkanalen.com Spela Gratis – Gamblingonline.se

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Eklund juni 14, 2009 kl. 20:56

Tråkigt med förlusten där, men jag gläder mig samtidigt med VIK, som jag vet gjorde en riktig kämpamatch, trots en rejäl dos avbräck. Grattis!

VSK går rejäl kräftgång, och spelutbudet denna helg var inte roligt… Tjo flöjt!

Har startat blogg nu förresten, Toffe!

Toffe juni 14, 2009 kl. 21:48

Tur att mitt andra spel för dagen satt fint, vilket innebär att jag gick +-0 idag och tangerar toppnoteringen från i fredags på 804 kr.

Kommer definitivt att följa din blogg Eklund…

Hockeybet juni 15, 2009 kl. 13:12

Dagens bästa måste vara överspelet på England – Finland. Kolla in vilket odds vi får!

Eklund juni 15, 2009 kl. 16:44

Jag följde några tennistips idag. Såg trevliga ut! 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →