Dani Alves!!

25 juni, 2009

Har precis kämpat mig igenom en match där Brasiliens 11 världsstjärnor gick på halvfart och höll på att ställa till det ordentligt i semifinalen i Confederation cup mot Sydafrika. Med tio minuter kvar att spela byttes han in – Barcelonas Daniel Alves – och sju minuter senare hade han skjutit Brasilien till final med en underbar frisparkskanon. Tack för showen!

Satte för övrigt en kul fyrling i kväll till oddset 3,30 med Murray, Degerfors, DIF damer och just Brasilien. Tyvärr var spelet utanför fonden eftersom jag inte hann lägga ut det innan spelstopp. Tanken var att lira en dubbel med Degerfors och DIF här på bloggen, men som sagt så fanns inte tiden riktigt idag.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Jag har sneglat lite på morgondagens utbud och det ser inte kul ut. Möjligen går det att vaska fram några guldkorn från Wimbledon

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Hockeybet juni 26, 2009 kl. 08:31

Vaddå inte kul ut. Idag är en riktigt rolig speldag eftersom Sverige spelar. ialla fall om man vill vara på spekulationhumör. Det är vi på hockeybet(som snart måste byta namn;D) idag när vi ställer en rad frågor som vi önskar svar på.
Kika in!

Eklund juni 27, 2009 kl. 19:34

Totalt utan självförtroende (se mitt senaste inlägg). Ruskigt tungt spel jag avstod, och ruskigt tungt känns det.

Det är inte pengarna som svider, det är känslan.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →