Följ spelkanalen.com på Twitter!

16 juni, 2009

Från och med nu finns spelkanalen.com på microbloggtjänsten twitter. Följ oss där så riskerar du inte att missa några inlägg från oss. Många av er följer oss redan på Facebook där vi finns sedan en tid tillbaka.

Så vad väntar ni på? Följ oss på: Facebook och Twitter!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Ni har väl heller inte missat möligheten att prenumerera på vårt nyhetsbrev? Registrera er e-postadress här ute i högerkolumnen så får du en uppdatering från oss på spelkanalen.com med jämna (eller kanske snarare ojämna) mellanrum.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous juni 17, 2009 kl. 09:04

Börjar det inte bli jävligt mycket trams på den här bloggen?

Anonymous juni 17, 2009 kl. 09:33

Håller med ovanstående! Lägg krutet på rekarna för 17!!! Inte en endaste rek på u21 är uselt!

Eklund juni 17, 2009 kl. 17:28

Nu har jag lagt mitt spel!

Anonymous juni 17, 2009 kl. 17:33

Har du skrivit det på yahoos chatsida nu eller? Måste man bli medlem där också? 😀 Sluta satsa på massa skit på denna sidan nu. Snart går det kass för dig, du gör ju inga egna analyser bara dagens bästa spel på aftonbladet hela tiden….

Toffe juni 18, 2009 kl. 08:06

@anonym(1): Trams? Det beror på hur man ser det. Att vi publicerar länkar till våra inlägg via Twitter ser vi som en service och vill man inte utnyttja den servicen så är det upp till var och en.

@anonym(2): Att reka spel på u21 utan att vara tillräckligt insatt blir bara fel. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg kommer det säkert spel från turneringen lite senare när vi sett vad lagen går för.

@Eklund: Lycka till!

@anonym(3): Du behöver inte bli medlem någonstans om du inte själv vill. När det gäller aftonbladets tips så brukar vi länka dit som en extra service. Däremot plockar vi aldrig våra spel därifrån.

…och trevlig midsommar förresten 😉

Toffe juni 18, 2009 kl. 09:14

Ett tillägg:

Givetvis ska huvudfokus ligga på speltips och analyser. Det håller vi med om fullt ut. Vi tar till oss av era synpunkter och väger in dem i vår fortsatta utvecklingsdiskussion.

Tack för era synpunkter.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →