Midsommarlov…

19 juni, 2009

Idag ägnar vi oss sill och sånt så något spel blir det inte från vår sida. Vi tänker bara koppla av och njuta av den nya toppnoteringen från igår som innebär att vår hundralapp som vi startade med nu är värd 868 kr.

Glad midsommar på er allihopa – och heja Sverige!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Eklund

  Dagens tankar publicerade. De innehåller ett spelFÖRSLAG.

 • Anonymous

  Vilka är "vi"? Är det inte bara en som jobbar med bloggen??

 • Toffe

  @anonym: Jag citerar en tidigare kommentar:

  "Vi är nu åtta anställda som jobbar heltid med spelkanalen.com och vi håller just nu på med en bolagisering. Den senaste tiden har vi träffat riskkapitalister från hela Europa och några är intresserade av betydande investeringar i bland annat en helt ny teknisk plattform. Inom kort kommer vi att vara "Maltabaserade", och kunna erbjuda våra kunder attraktiva spel genom ett helägt dotterbolag. En för Sverige unik affärsmodell gör att vi kommer att kunna erbjuda odds som är en bra bit högre än vad ni spelare är vana vid idag. Vi håller också på att knyta till oss några av Sveriges främsta fotbollsexperter. Jag kan inte nämna några namn i dagsläget, men vi snackar landslagsmeriter."

  Vi är alltid intresserade av att knyta engagerade och kunniga medarbetare till oss. Intresserad? Dra iväg ett mail till ansokan@spelkanalen.com och berätta lite om dig själv. Kanske blir du nummer nio!

  Vi har som sagt semester i några dagar, men vi är strax tillbaka. Kanske redan idag – då med förankring i verkligheten 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.