Midsommarlov…

19 juni, 2009

Idag ägnar vi oss sill och sånt så något spel blir det inte från vår sida. Vi tänker bara koppla av och njuta av den nya toppnoteringen från igår som innebär att vår hundralapp som vi startade med nu är värd 868 kr.

Glad midsommar på er allihopa – och heja Sverige!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Eklund juni 21, 2009 kl. 13:26

Dagens tankar publicerade. De innehåller ett spelFÖRSLAG.

Svara

Anonymous juni 22, 2009 kl. 21:17

Vilka är "vi"? Är det inte bara en som jobbar med bloggen??

Svara

Toffe juni 23, 2009 kl. 08:04

@anonym: Jag citerar en tidigare kommentar:

"Vi är nu åtta anställda som jobbar heltid med spelkanalen.com och vi håller just nu på med en bolagisering. Den senaste tiden har vi träffat riskkapitalister från hela Europa och några är intresserade av betydande investeringar i bland annat en helt ny teknisk plattform. Inom kort kommer vi att vara "Maltabaserade", och kunna erbjuda våra kunder attraktiva spel genom ett helägt dotterbolag. En för Sverige unik affärsmodell gör att vi kommer att kunna erbjuda odds som är en bra bit högre än vad ni spelare är vana vid idag. Vi håller också på att knyta till oss några av Sveriges främsta fotbollsexperter. Jag kan inte nämna några namn i dagsläget, men vi snackar landslagsmeriter."

Vi är alltid intresserade av att knyta engagerade och kunniga medarbetare till oss. Intresserad? Dra iväg ett mail till ansokan@spelkanalen.com och berätta lite om dig själv. Kanske blir du nummer nio!

Vi har som sagt semester i några dagar, men vi är strax tillbaka. Kanske redan idag – då med förankring i verkligheten 😉

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.