Mjällby vinner i superettan

11 juni, 2009

J-Södra har en dålig trend och räcker inte till mot serieledande Mjällby i superettan – trots hemmaplan på Stadsparksvallen. Olle Nordins manskap har tre raka förluster och jag hävdar bestämt att det blir en fjärde i kväll. Mjällby kommer stärkta av 4-0-segern senast mot bottenlaget Sirius och innan dess slog man Landskrona på bortaplan, ett lag som J-Södra föll mot med 2-0 i förra omgången. Efter tio omgångar har Mjällby gjort flest mål i serien (och släppt in minst…) och skyttekungen Erton Fejzullahu har snittat ett mål per match så här långt. Brassen Santos i J-södra har iofs gjort sju mål – men det hjälper tyvärr inte i kväll. Mjällby vinner.

Jag tycker att tvåan till 2,30 är ett bra spel och skickar in en femtiolapp utan att egentligen tveka, trots att experterna är oeniga

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Jönköpings Södra-Mjällby, 2
Odds: 2,30, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 7 comments }

Eklund juni 11, 2009 kl. 12:34

Sa ju det! Detta var min gissning. Inte så svårt iofs! 🙂

Ikväll gäller det, för övrigt. Superderby i Västerås. VSK Fotboll mot Syrianska IF Kerburan.

Heja Grönvitt!

Toffe juni 11, 2009 kl. 12:50

Hela "spelsverige" verkar ha tippat Mjällby i kväll. Oroande. Det brukar nämligen vara ett säkert tecken på att det inte slår in…

Har faktiskt satsat en privat slant på VSK oxå 😉

Eklund juni 11, 2009 kl. 12:56

VSK finns till 2,50 på Bet365 nu!!! Har du sett det? 2,20 –> 2,05 –> 2,50! Skaffa konto?

Eklund juni 11, 2009 kl. 12:57

2,30 på NB, som jag har. Det funkar det med! Men 2,50…

Toffe juni 11, 2009 kl. 13:00

Jag la spelet redan i går och fick 2,05 hos just bet365. Kanske ska man stoppa in en slant till och snitta upp oddset…

Eklund juni 11, 2009 kl. 13:02

En väldigt anmärkningsvärd utv. är det hur som haver. Först klar sänkning, sedan kraftig höjning. Många Syrianskahjärtan som tryckt in slantar?

Eklund juni 11, 2009 kl. 15:59

Bet365 lever rövare idag. Arameiska (mot Enköping) står i 2,45! Ett otroligt överodds. Skulle bedöma deras chanser till närmare 50%.

Vet inte om jag spelar (har inte konto), men överodds är det iaf.

Vad är det som händer?

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →