Roddick slår Karlovic

12 juni, 2009

Gårdagen slutade med en ny toppnotering för spelfonden när Mjällby enkelt avfärdade J-Södra med 3-0. Jag måste säga att 2,30 var ett riktigt bjudodds – men vi tackar och tar emot…

I dag, som så många gånger förr, är utbudet ganska klent. Vi har dock hittat ett spel på den pågående tennisturneringen i Queens. En av mina favoritspelare på touren Andy Roddick möter den långe (208 cm) kroaten Ivo Karlovic i kvartsfinal och jag tror på seger. De har möts fyra gånger tidigare och Roddick har vunnit tre. Noterbart är att under dessa fyra möten har hela sju set avgjorts i tiebreak. Det är alltså ingen vågad gissning att det blir få servegenombrott i den här matchen. Senaste mötet slutade 7-6, 7-6 i amerikanens favör med endast en breakboll på hela matchen. För några år sedan när Karlovic och Roddick möttes i Washington innehöll matchen 48 serveess…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Roddick stortrivs i Queens och har fyra titlar från turneringen. Det blir en tuff match, men vinst i två raka för amerikanen. Jag säger 7-6, 6-4 😉

***
För övrigt anser jag att en miljard för Ronaldo är sjukt – mycket sjukt.

Alltså:
Ivo Karlovic-Andy Roddick, 2
Odds: 1,45, insats: 40 kr @Unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous juni 12, 2009 kl. 19:34

Snyggt lir. 7-6, 7-6 – inga servegenombrott.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →