Rosenborg förlänger sviten

1 juni, 2009

Vi utlovade ju fokus på svensk fotboll och därför kommer nu – helt logiskt – ett spel på norska tippeligan. Det är Rosenborg som möter Bodå/Glimt på bortaplan vilket i mina ögon borde vara en munsbit för det norska storlaget. Rosenborg är obesegrade så här långt, och även om Bodö har tagit samtliga sina tre segrar på hemmaplan så tror jag inte att de räcker till här.

Alltså:
Bodö/Glimt-Rosenborg, 2
Odds: 1,83, insats: 50 kr @bet365

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous juni 1, 2009 kl. 16:32

Låter som ett sunt spel. Rosenborg bör inte ha allt för stora problem här. Men man vet ju aldrig. Jag hänger på ditt bet. En liten write-up som backar upp ditt spel: http://betxpert.com/ekspert/nor/#69383

Lycka till
//Kabba

Toffe juni 1, 2009 kl. 18:19

1-0 till Rosenborg i 52:a minuten =)

Anonymous juni 1, 2009 kl. 18:33

Allt händer efter 50:e minuten. Första hörnan, målet… och nu 0-3 till Rosenborg. Ser bra ut 😀

//Kabba

Toffe juni 1, 2009 kl. 20:42

4-0. Klockrent!

teamprofit juni 2, 2009 kl. 09:58

Den var ju som sagt klockren. Även om det var mållöst i första, så smällde ju trönderna in 4 efter paus.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →