Djokovic och Dalkurd

1 juli, 2009

Gårdagens förlust sved ordentligt. Men tyvärr är det sådant man får räkna med när man lirar tripplar. De båda tennisspelen satt (Serena och Safina), men Norrby nådde bara 1-1 mot Annelund. Vi tar nya tag och idag börjar vi med att vända blicken mot London och kvartsfinalerna i Wimbledon.

I dag lirar vi på Novak Djokovic som bör ta sig till semifinal i Wimbledon i mötet med tysken Tommy Haas. Djokovic har tagit sig till kvartsfinal utan större problem och har faktiskt bara tappat ett enda set i turneringen (mot Peya i första omgången). Haas däremot har fått slita något hårdare även om åttondelen mot Andreev slutade med klar seger. Mötet med kroaten Marin Cilic i tredje rundan vann Haas med 10-8 i avgörande set. Som sagt – Djokovic tar det här till 1,40.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Suveräna serieledarna Dalkurd slog seriefyran IK Frej med 5-0 för några dagar sedan och nu är det dags igen. Enda skillnaden är att Dalkurd nu har hemmaplan, ett faktum som ytterligare förstärker ettan. 1,40 för hemmaseger tar vi utan att tveka.

***
Storlaget Bayern München visar intresse för skyttekungen från u21-EM, Markus Berg. Intressant – men tar han en plats där?

Alltså:
Dalkurd FF-IK Frej, 1
Haas-Djokovic, 2
Odds: 1,96, insats 70 kr @ unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments… read them below or add one }

Eklund juli 1, 2009 kl. 09:35

En fråga, Toffe:

Ser du något konkret spelvärde i detta? Hur värderar du matcherna med andra ord?

Eller letar du vinnare?

Svara

Anonymous juli 1, 2009 kl. 09:38

Mycket möjligt att Berg får starta som en backup spelare, men dom vill ju bli av med Toni med tanke på hans enorma lön!

Får nog svar på det förr eller senare 😉

Svara

Masse juli 1, 2009 kl. 19:06

vad jag fattar så har väl väl bayern varit med och utformat kontraktet med Toni?

sen undrar jag Toffe om de andra uppdaterningarna, vare det gäller spanska och italienska ligorna har tagit vägen.?

känns som de är lite på is? eller?

MVH// Masse

Svara

Toffe juli 2, 2009 kl. 07:22

@Eklund: Med facit i hand så väljer att säga "inga kommentarer" 😉

@Masse: Vi har "bokat in" en intressant krönikör som kommer att formulera sin tankar kring la liga inom kort. Vi har även kontakt med en tänkt serie A-krönikör. Återkommer med besked kring detta.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.