Rapport från semestern…

20 juli, 2009

Vi har semester och ägnar för tillfället mer uppmärksamhet åt våra paraplydrinkar än åt statistiska analyser och oddsjämförelser. Vi är dock tillbaka inom kort – fyllda med kraft och inspiration inför hösten.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments… read them below or add one }

Anonymous juli 21, 2009 kl. 21:59

Ha det så skönt! Hoppas ni är tillbaka snart.

Svara

Eklund augusti 3, 2009 kl. 14:06

Citerar från bloggen:

""Tvåprocentshundringen"
Jag har tänkt att starta ett litet experiment, som går under arbetsnamnet "Tvåprocentshundringen". Det går ut på följande:

Jag rekar matcher som vanligt, och väljer ut de jag finner spelvärde i.

De som jag känner mig säker gällande värdet förtjänar ett spel, och kommer så få.

Insatsen får max vara 2 %, vilket är en seriös spelares gräns. Den varierar beroende på hur många enheter (eng. units) man spelar för (2 % = 10 enheter).

Motivering till detta experiment är att jag vill se hur bra jag värderar, och om min statistik kommer att se bra ut!

Ciao!"

Intressant, va?

Svara

Martin augusti 9, 2009 kl. 01:57

Hej Kristoffer!

Tänkte kolla med dig om du fått mitt mail? Hojta till när du kommit igång, så jag vet 🙂

Svara

Toffe augusti 9, 2009 kl. 09:44

@Martin: Jag har fått ditt mail. Jag drar igång igen inom några dagar. Vi hörs!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.