Är det slut på kräftgången nu Liverpool?

29 augusti, 2009

Liverpool ligger på tionde(!) plats i ligan efter tre spelade matcher, vilket naturligtvis inte är acceptabelt. Johan Elmanders Bolton har dock startat ligan ännu sämre och har fortfarande inte gjort ett enda mål. Vi tror att det här är ett perfekt tillfälle för Pool att visa var skåpet ska stå och vi kan räkna med att Rafa ställer ett supertaggat manskap på planen idag. Vi lirar tvåan och känner oss ganska säkra.

Alltså:
Bolton-Liverpool, 2
Odds 1,57, insats: 60 kr @Ladbrokes

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Anonymous augusti 29, 2009 kl. 14:19

Det här tar pool utan besvär. Oddset är däremot inte mycket att hänga i granen.

Såg att chelsea leder med 3-0. Även där var oddset ganska trist. Av förklarliga skäl.

Svara

Anonymous augusti 29, 2009 kl. 16:30

2-2, men kvarten kvar. Go Pool!

Svara

Eklund augusti 29, 2009 kl. 17:13

Flyt. 😉

Kan få 10 på Stryket om det blir x i match 1. 30 spänn… 😉 Synd på Tottenhams vinst (1x där).

Svara

Mats augusti 30, 2009 kl. 09:06

Oh Captain, my Captain.

Steven Gerrard är unik. Liksom laget han spelar i är unikt.

Grattis till vinsten!

Svara

Anonymous september 4, 2009 kl. 16:50

Hejsan! Tack för en fin sida.

Vill även varmt rekommendera en bra odds sida som ger helt gratis rådgivning av dagens bästa spelbara objekt.
http://www.wingame.wordpress.com

Mvh Danne

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.