Är det slut på kräftgången nu Liverpool?

29 augusti, 2009

Liverpool ligger på tionde(!) plats i ligan efter tre spelade matcher, vilket naturligtvis inte är acceptabelt. Johan Elmanders Bolton har dock startat ligan ännu sämre och har fortfarande inte gjort ett enda mål. Vi tror att det här är ett perfekt tillfälle för Pool att visa var skåpet ska stå och vi kan räkna med att Rafa ställer ett supertaggat manskap på planen idag. Vi lirar tvåan och känner oss ganska säkra.

Alltså:
Bolton-Liverpool, 2
Odds 1,57, insats: 60 kr @Ladbrokes

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous augusti 29, 2009 kl. 14:19

Det här tar pool utan besvär. Oddset är däremot inte mycket att hänga i granen.

Såg att chelsea leder med 3-0. Även där var oddset ganska trist. Av förklarliga skäl.

Anonymous augusti 29, 2009 kl. 16:30

2-2, men kvarten kvar. Go Pool!

Eklund augusti 29, 2009 kl. 17:13

Flyt. 😉

Kan få 10 på Stryket om det blir x i match 1. 30 spänn… 😉 Synd på Tottenhams vinst (1x där).

Mats augusti 30, 2009 kl. 09:06

Oh Captain, my Captain.

Steven Gerrard är unik. Liksom laget han spelar i är unikt.

Grattis till vinsten!

Anonymous september 4, 2009 kl. 16:50

Hejsan! Tack för en fin sida.

Vill även varmt rekommendera en bra odds sida som ger helt gratis rådgivning av dagens bästa spelbara objekt.
http://www.wingame.wordpress.com

Mvh Danne

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →