Chelsea vinner med marginal

23 augusti, 2009

Chelsea har inlett årets Premier League med två raka vinster. Båda gångerna har man hamnat i underläge men lyckat vända till seger, vilket är ett styrkebesked. I dag står Fulham för motståndet och vi lockas av oddset som bet365 erbjuder på handikappspelet. Vi håller ner insatsen en aning eftersom ett handikappspel alltid är en chansning och dessutom är det väldigt svårt att bedöma ett lag som Fulham så här tidigt på säsongen.

Alltså:
Fulham-Chelsea (-1), 2
Odds: 2,70, insats 40 kr @bet365

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Eklund augusti 23, 2009 kl. 11:00

Ojojoj vad jag skulle akta mig för Chelsea. Fulham är luriga, och det finns inget som helst värde i att spela Chelsea, framför allt inte med handikapp -1.

Eklund augusti 23, 2009 kl. 12:17

Jag hoppas vi slipper se vinnare idag. Varför? Tja; kika efter och se! 😉

Toffe augusti 23, 2009 kl. 20:29

Där satt den! Ny toppnoteringen och saldot över 900 kr för första gången.

@Eklund: 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →