Chelsea slår Stoke

12 september, 2009

Flera bolag har börjat sänka oddset på Chelsea idag. Expekt ligger fortfarande kvar på 1,40 och eftersom vi ser detta som en säker match så väljer vi att satsa en slant. Ni som tycker 1,40 är för lågt kan med fördel använda matchen i en dubbel eller trippel.

Vi sätter även en slant på seger för Chelsea med två mål eller mer.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Dagen innehåller flera intressanta matcher. Vad sägs till exempel om Manchester CityArsenal och Tottenham-Manchester United?

Alltså:
Stoke-Chelsea, 2
Odds: 1,40, insats: 60 kr @Expekt.com

Stoke-Chelsea(-1), 2
Odds: 2,20, insats: 20 kr

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 9 comments }

Anonymous september 12, 2009 kl. 12:55

Ja Chelsea borde vara en riktig bank. Tror inte att Stoke har något att hämta här. Däremot är jag jevla sugen på att lira man utd. 2,25 på detta lag ser man inte många gånger på en säsong alltså.

Eklund september 12, 2009 kl. 13:30

Och tänka sig att jag nog tänker lira 1u på Stoke! 😉

Anonym:

Då bör United ha 46-48 % chans iaf.

Anonymous september 12, 2009 kl. 14:05

Champions League i nästa vecka finns några intressanta matcher sssåsom
Beşiktaş A.Ş. – Manchester United
Maccabi Haifa – Bayern München
Standard de Liège – Arsenal
alla 2:or 1.57 – 1.62 i odds på unibet

Anonymous september 12, 2009 kl. 14:16

eklund: Du skrev ju att 5 procent av din kassa är 10 units. Innebär det att du tänker satsa en halv procent av ditt kapital på Stoke? Nu vet jag ju inte hur stor din spelkassa är, men om vi säger att du har 1000 kr, så blir insatsen fem spänn. Är det korrekt uppfattat?

Eklund september 12, 2009 kl. 14:35

Ja, det är det faktiskt! 1u blir det!

/men det är ju jag det

Anonymous september 12, 2009 kl. 15:40

1-0 till Stoke nu. Kan bli en storvinst Eklund 😉

Eklund september 12, 2009 kl. 15:58

Haha! Inte storvinst med den insatsen inte! 😉

/1-1 nu dessvärre…

Toffe september 12, 2009 kl. 16:08

Kvittering av Drogba på övertid i första halvlek. Mycket skönt. Nu lever hoppet för mina båda spel på den här matchen.

Toffe september 12, 2009 kl. 17:11

Malouda i 94:e! Lite nervigt på slutet där, men det fixade sig. Litet plus sammanlagt på den här matchen…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →