Chelsea slår Stoke

12 september, 2009

Flera bolag har börjat sänka oddset på Chelsea idag. Expekt ligger fortfarande kvar på 1,40 och eftersom vi ser detta som en säker match så väljer vi att satsa en slant. Ni som tycker 1,40 är för lågt kan med fördel använda matchen i en dubbel eller trippel.

Vi sätter även en slant på seger för Chelsea med två mål eller mer.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Dagen innehåller flera intressanta matcher. Vad sägs till exempel om Manchester CityArsenal och Tottenham-Manchester United?

Alltså:
Stoke-Chelsea, 2
Odds: 1,40, insats: 60 kr @Expekt.com

Stoke-Chelsea(-1), 2
Odds: 2,20, insats: 20 kr

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Anonymous

  Ja Chelsea borde vara en riktig bank. Tror inte att Stoke har något att hämta här. Däremot är jag jevla sugen på att lira man utd. 2,25 på detta lag ser man inte många gånger på en säsong alltså.

 • Eklund

  Och tänka sig att jag nog tänker lira 1u på Stoke! 😉

  Anonym:

  Då bör United ha 46-48 % chans iaf.

 • Anonymous

  Champions League i nästa vecka finns några intressanta matcher sssåsom
  Beşiktaş A.Ş. – Manchester United
  Maccabi Haifa – Bayern München
  Standard de Liège – Arsenal
  alla 2:or 1.57 – 1.62 i odds på unibet

 • Anonymous

  eklund: Du skrev ju att 5 procent av din kassa är 10 units. Innebär det att du tänker satsa en halv procent av ditt kapital på Stoke? Nu vet jag ju inte hur stor din spelkassa är, men om vi säger att du har 1000 kr, så blir insatsen fem spänn. Är det korrekt uppfattat?

 • Eklund

  Ja, det är det faktiskt! 1u blir det!

  /men det är ju jag det

 • Anonymous

  1-0 till Stoke nu. Kan bli en storvinst Eklund 😉

 • Eklund

  Haha! Inte storvinst med den insatsen inte! 😉

  /1-1 nu dessvärre…

 • Toffe

  Kvittering av Drogba på övertid i första halvlek. Mycket skönt. Nu lever hoppet för mina båda spel på den här matchen.

 • Toffe

  Malouda i 94:e! Lite nervigt på slutet där, men det fixade sig. Litet plus sammanlagt på den här matchen…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.