Det är enkelt att följa spelkanalen.com

Du kan följa spelkanalen.com på många sätt. Det mest självklara är kanske att besöka sajten regelbundet och hålla koll på vad som skrivs, lämna kommentarer och ta del av våra speltips. Men det finns faktiskt fler sätt:

Att prenumerera på vårt RSS-feed är kanske det allra enklaste sättet att hålla sig ajour med vad som skrivs på spelkanalen.com. På så sätt får du alla våra speltips och artiklar direkt till din RSS-läsare och behöver på så sätt inte besöka sidan bara för att kontrollera om det skrivits något nytt.
Prenumerera via RSS

Att följa oss på facebook är ett enkelt och trevligt sätt att visa för sina vänner att man följer spelkanalen.com. Det händer också att vi lottar ut lite prylar bland våra ”fans” på facebook – så gör som cirka 150 personer redan har gjort – följ oss på ”fejjan”.
www.facebook.com/spelkanalen

Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi med jämna (eller snarare ojämna…) mellanrum förser våra prenumeranter med information om vad som är på gång här på spelkanalen.com. Fyll i din e-postadress i formuläret nedan så är du med på sändlistan och riskerar inte att missa något av vikt. Givetvis kan du när som helst säga upp din prenumeration (information om det finns i varje nyhetsbrev). Naturligtvis säljer vi inte din e-postadress till någon tredje part.

Välkommen att följa oss!