Magiska Barça

22 september, 2009

Det är en fröjd att se FC Barcelona spela fotboll. Maskinen startade och efter 23 minuter var matchen död. Det var nämligen då som Zlatan Ibrahimovic frispelade mittbacken Pique som helt ensam med racingmålvakten kunde slå in Barcelonas tredje mål för kvällen. Innan dess hade Zlatan själv gjort 1-0 och världens bästa Messi drog sitt strå till stacken genom att kallt placera in 2-0. Lite senare skulle nämnda Messi även göra 4-0, den här gången i stort sett på egen hand – ett mål som betyder ensam ledning i skytteligan med fem mål på fyra matcher för argentinaren. Racing Santander reducerade visserligen till 4-1 (ett riktigt drömmål av Serrano…), men vårt handikappspel var aldrig hotat. Efter tre raka förluster är vi nu på rätt köl igen, vilket naturligtvis känns väldigt bra. Värt att nämna är också att Barcelonas bollinnehav var hela 72 procent…

Zlatan utgick efter en knapp timmes spel med en stukad fot. Inget allvarligt hoppas vi.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I morgon har vi lirat på ärkerivalen Real Madrid som på bortaplan möter Villareal och vi har goda förhoppningar om ytterligare en vinst.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.