Spela riskfritt på Ungern-Sverige och få en landslagströja

4 september, 2009

Nu är det återigen dags för viktiga VM-kvalmatcher för Sverige. Ungern borta den 5 september och Malta borta den 9 september. Alla som blir nya kunder hos Unibet spelar riskfritt upp till 150 kr.

Hur funkar det?
Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 250 kr och satsa på valfritt spel på någon av Sveriges matcher. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka upp till 150 kr! Dessutom får de 200 första som blir nya kunder på Unibet en landslagströja hemskickad!

Klicka här för att ta del av erbjudandet >>

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe september 4, 2009 kl. 18:28

Som vanligt gäller Unibets erbjudande bara för nya kunder.

…och ja, ovanstående inlägg är en annons från unibet. Jag må ha sålt min själ, men vi måste få ihop till vårt dagliga bröd oxå 😉

Reneby september 5, 2009 kl. 21:15

Mycket bra att du säljer din själ Toffe, jag nappade och spelade 150 kr på 2-1 till Sverige, det gav nästan 1500 kr.

Toffe september 5, 2009 kl. 22:15

@Reneby: Grattis!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.