Vi lirar Manchester United – trots Sandebäcks varning…

26 september, 2009

Manchester United bortamöter Stoke City och allt annat än en tvåa vore osannolikt. Visserligen har Stoke ett fint hemmafacit, men United är helt enkelt för starka. Vi känner oss därför ganska trygga när vi satsar dagens andra femtiolapp på Rooney och de andra. Vi splittar den mellan den raka tvåan och handikappspelet (-1) och hoppas på ett tidigt unitedmål och en trevlig resa mot slutsignalen. Det bör kanske tilläggas att sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck avråder från ett spel på United idag.

Läs också vår genomgång av ”Lördagens feta favoriter”.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kl. 20.00 tänker jag bänka mig framför TVn för att se Barcelona – den här gången dock utan att ha Barca på spelkupongen. Zlatan är osäker på spel, men det bör inte nämnvärt påverka matchutgången. Just nu är den en fröjd att se katalanerna spela fotboll och idag tänker jag bara njuta. Med eller utan Zlatan. Matchen sänds på TV4Sport, och som vanligt kan alla medlemmar hos bet365 se matchen helt gratis på datorn.

Alltså:

Stoke-Manchester U, 2

Odds: 1,42, insats: 25 kr @ bettson

Stoke-Manchester U(-1), 2

Odds: 2,20, insats: 25 kr @ bet365
 
Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Eklund september 26, 2009 kl. 11:22

Varför inte 20 spänn på hcp och 30 på rak? Blir jämnare resultat då.

Svara

Tjockfil september 26, 2009 kl. 18:59

Jag ryggade och vann. mycket bra tippat!!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.