Betting – ett manligt fenomen?

15 oktober, 2009

Varför hör man så sällan talas om kvinnliga storspelare? Finns det några överhuvudtaget? Hur kommer det sig att sportbettingens värld så totalt domineras av män? Spelbolagens experter är män, nästan alla besökare här på spelkanalen.com är män och tittar man på vår facebooksida, som i skrivande stund har strax över hundra ”fans” så hittar man endast två kvinnor. Även de som lämnar kommentarer kring våra speltips här på sajten är uteslutande män.

Det är nog så att män generellt sett är mer sportintresserade – och steget från ett stort sportintresse till att börja med betting är inte speciellt långt. Drömmen om snabba pengar och stora vinster borde ju tilltala alla oavsett kön. Kanske är jag fördomsfull men visst känns det som kvinnor främst håller drömmen vid liv genom olika nummerspel som lotto och bingo.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vad tror ni? Sitter ni inne på svaret? Lämna en kommentar och ge din syn på det här.

Förhoppningsvis presenterar vi ett nytt spel i ”innebandyhundringen” i eftermiddag/kväll. Missa inte det. Som vanligt rekommenderar vi även ett besök på ”Dagens bästa…” hos Sportbladet.

Läs också:
”9 tips för att bli en bättre spelare”
”Jag vill att han ska dö!”
Krysset – spelbolagens kassako

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
  • Anonymous

    Brudarna är bara intresserade när man vinner. Annars är det bara gnäll när man har lagt in femhundring på lången =)

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.