Dagens speltips från League One

14 november, 2009

Avsaknaden av toppmatcher i Premier League och La Liga är smärtsam under landslagsuppehållen och för att hitta ett speltips som känns vettigt har vi fått bege oss till den engelska tredjedivsionen.

Wycombe vann mot Bristol Rovers i League One den 29 augusti. Det är den enda segern som man har lyckats bärga så här långt. Vi har spelat 15 omgångar och på bortaplan står det fortfarande en nolla i vinstkolumnen för Wycombe och man parkerar på den 24:e och sista platsen i tabellen. Betydligt bättre har det gått för för Huddersfield. Man har snittat ca två mål framåt per match och i snitt släppt in ungefär ett. Tillsammans med topplagen Leeds och Charlton är man det enda laget som ännu inte har förlorat på hemmaplan den här säsongen. Det här känns som en bank och vi tvekar inte att spela ettan.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Fler speltips hittar du hos sportbladet i ”Dagens bästa…”.

Alltså:
Huddersfield Town-Wycombe, 1

Odds: 1,43, insats: 30 kr @ Betfair

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Anonymous

  Kör du bara en match om dagen elr?

 • Martin på BettingBloggen

  Blir det några spel i VM-kvalet då? Funderar själv på Frankrike…

 • Toffe

  @anonym: Det varierar ganska kraftigt det där och baserar sig helt på utbudet.

  @Martin: Vi avstår alla landskamper i kväll.

  Det här spelet var en bank precis som jag trodde och det satt med marginal. H´field vann med hela 6-0!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.